首页 考试资料幻灯片工程技术公务员考试小学教学中学教学大学教学外语资料
46冀教版四年级下册英语辨音专项训练(附答案)最新


冀教版四年级上册英语辨音专项训练 找出下面单词画线部分与其它一个不同的选项,把序号填在括号里。 ()1、A、light B、window C、picture D、in ()2、A、good B、look C、school D、book ()3、A、pen B、name C、have D、like ()4、A、cup B、duck C、bus D、student ()5、A、thin B、that C、thank D、mouth ()6、A、sports B、photo C、go D、OK ()7、A、plane B、name C、he D、cake ()8、A、ruler B、worker C、water D、her ()9、A、seat B、teacher C、tea D、heavy ()10、A、plane B、have C、bag D、happy ()11、A、thin B、sit C、like D、with ()12、A、fat B、cat C、cap D、name ()13、A、under B、ruler C、blue D、rule ()14、A、thirty B、twenty C、many D、yes ()15、A、game B、same C、name D、green ()16、A、seat B、meet C、head D、clean ()17、A、chair B、air C、hair D、near ()18、A、elephant B、home C、seven D、egg ()19、A、name B、same C、apple D、pen ()20、A、father B、fat C、has D、have

()21、A、coat B、boat C、goat D、board ()22、A、who B、what C、where D、with ()23、A、window B、wait C、wall D、who ()24、A、dog B、orange C、notebook D、monkey ()25、A、bus B、use C、uncle D、duck ()26、A、light B、kite C、right D、in

()27、A、red B、white C、hate D、late ()28、A、desk B、help C、egg D、like ()29、A、go B、home C、come D、so ()30、A、come B、colour C、doctor D、mother ()31、A、long B、look C、ruler D、wall ()32、A、door B、floor C、school ()33、A、want B、wall C、who D、what ()34、A、computer B、dog C、orange D、ox ()35、A、picture B、chicken C、five D、it ()36、A、window B、brown C、boat D、coat ()37、A、look B、book C、room D、cook ()38、A、fan B、fat C、bag D、plane ()39、A、heavy B、bread C、seat D、head ()40、A、how B、yellow C、window ()41、A、fifty B、light C、milk D、sit ()42、A、computer B、music C、ruler

()43、A、colour

B、music C、science D、cat

()44、A、thin B、big C、like D、is ()45、A、classroom B、face ()46、A、let B、she C、case D、same D、seven

C、pen

()47、A、have B、fat C、name D、hat ()48、A、teacher B、heavy C、speak D、hat D、tea

()49、A、table B、bag C、fat

()50、A、shelf B、she C、bedroom D、let

附答案: 1.A2.C 3.A 4.D 5.B 6.A 7.C 8.D 9.D 10.A 11. C 12.D 13.A 14.D 15.C

16.C 17.D 18.B 19.D 20.A 21.D 22.A 23.D 24.C 25.B 26.D 27.A 28.D 29.C 30.C 31.D 32.C 33.C 34.A 35.C 36.B 37.C 38.D 39.C 40.A 41.B 42.C 43.C 44.C 45.A 46.B 47.C 48.B 49.A 50.B

 


 

  【Top

最新搜索